Vi söker nu Platschef/Arbetsledare till vårat huvudkontor i Örebro!

Vi söker nu Platschef/Arbetsledare till vårat huvudkontor i Örebro!

Byggbolaget BBN AB, har de senaste tiden gått starkt och vi ser en fortsatt stor efterfrågan framåt på bland annat badrumsrenoveringar. Vi söker därför en Arbetsledare för vår byggverksamhet. Är du en person med starkt driv som trivs med frihet under ansvar kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
I rollen som Arbetsledare för byggverksamheten kommer du att ansvara för uppbyggnad samt leda våra rivare, snickare, plattsättare, målare och elektriker. Vi utför huvudsakligen badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, flytspacklingar, plattsättning. Men tar även in uppdrag med rent snickeri/byggarbeten (trall, garage, carports etc) till den privata marknaden. Dina dagar kommer att bestå av leda arbetet och koordinera projekten. En viktig del av ditt jobb sker vid uppstart och slutbesiktning, övriga delar av arbetet hos kund sköter Du tillsammans med våra duktiga hantverkare. Du skall även till viss del kunna stötta i ev. byggprocesser om det behövs.

Du har kontinuerlig dialog med övriga arbetsledare inom koncernen/organisationen och externa parter så som underleverantörer och övriga samarbetspartners.

Du har det övergripande ansvaret för verksamheten, både gällande kalkyler, budget och kundnöjdhet. Samt framtagande av strategiska tillväxtplaner. Du rapporterar direkt till VD. Arbetet innebär även administrativa uppgifter som offerter och faktureringsunderlag. I rollen ingår inte personalansvar.

OM DIG!
För att passa i rollen ser vi att du har erfarenhet av ombyggnationer och goda kunskaper om våtrum och Säkert Vatten. Har du redan certifieringar inom BKR och GVK är det ett stort plus. Du har också erfarenhet av ledarskap på något vis. Det är även meriterande om du förutom svenska även har goda kunskaper i engelska. Då vi är inne i en digitaliseringsprocess så ser vi att du har goda datorkunskaper och är allmänt systemkunnig.

Som person är du självgående och driven, att ha ansvar är något du trivs med. Ofta ansvarar du för olika projekt parallellt och då krävs det att du är välorganiserad och har god struktur. Du och ditt team arbetar främst mot privatkunder och det kräver förståelse och social förmåga. För oss är det viktigt att våra kundrelationer bygger på förtroende och vi hoppas att du delar de värderingarna med oss.

Hos oss får du en stor möjlighet att driva en verksamhet som om den var din egen verksamhet. Och bolaget värdesätter drivna medarbetare. Och på sikt kan bolaget även erbjuda delägarskap till medarbetare som visat på gott företagande och engagemang.

Bra att veta/Krav
– Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.
– Tillträde enligt överenskommelse.
– Löneanspråk skall bifogas ansökningar (Möjlighet till bonus & Delägarskap)

– Placeringsort Örebro (med närliggande kommuner)
– Krav på körkort *B ** **
– Goda kunskaper i Svenska (Tal & skrift)
– Meriterande om du har BAS P/U
-Tillträde enligt överenskommelse

Din ansökan och ev. frågor skall skickas till [email protected]

Ev. rekryteringsföretag etc undanbedes att kontakta oss!!